Tango querido - Tanguedia Quintet; Piazzolla, Ástor, 1921-1992; Ainali, Suvi; Kivelä, Jani; Klas, Angelika, 1974-; Kotaja, Iikka; Rantala, Olli; Sandås, Henrik ([Kustannuspaikka tuntematon] : Tanguedia Quintet, 2010)
9 kappaletta.
Balada para mi muerte - Morire en Buenos Aires (san. Horacio Ferrer) -- Tango querido (säv. Daniel Binelli, san. Horacio Ferrer ) -- Années de solitude (san. Maxime le Forrestier) -- Tema de Maria -- Yo soy Maria (san. Horacio Ferrer) -- Balada para el (san. Angela Denia Tarenzi-Simonluca) -- Rinasceró - Preludio para el ano 3001 (san. Angela Denia Tarenzi-Simonluca) -- Oblivion (san. Angela Denia Tarenzi-Simonluca) -- Los pájaros perdidos (san. Mario Trejo) -- Che tango che (san. Jean Claude Carriere).
Angelika Klas (lauluääni), Tanguedia Quintet (yhtye): Henrik Sandås (bandoneon), Suvi Ainali (viulu), Iikka Kotaja (piano), Jani Kivelä (kitara), Olli Rantala (kontrabasso).
Sanat tekstiliitteestä: suomi, englanti. - Esityskieli: espanja.
Keywords: tangot; jazz