Tuopin ääressä. - Finnlevy (Helsinki : Finnlevy, 1984)
14 kappaletta.
Äänitteen kesto digitointijärjestelmästä.
Eri esittäjiä.
Myös digitoituna Kansalliskirjastossa.
[Äänite].
Keywords: viihdemusiikki