Rokki-Kokki. - Rokki-Kokki ([Rauma] : FLD-Records, 1997)
15 kappaletta.
Laulujen sanat tekstilipukkeessa.
Rokki-Kokki (yhtye): Mikki (kitara, lauluääni, rummut), Henkka (kitara), Juha (kitara, lauluääni), Maukka (saksofoni, lauluääni, mandoliini), Make (kontrabasso, lauluääni).
Rokki-Kokki: Mikki (g, voc, dr); Henkka (g), Juha (g, voc); Maukka (sax, voc, mand) ja Make (b).
Sanat tekstiliitteessä: suomi.
Keywords: lastenlaulut; popmusiikki