Sibelius-lukio soi -85-86 - Karvonen, Reijo; Rantamäki, Ilkka; Sibelius-lukion kamariorkesteri; Sibelius-lukion sinfoniaorkesteri; Sibelius-lukion kamarikuoro; Sibelius-lukion kuoro; Sibelius-lukion pop-kuoro; Sibelius-lukion soitinyhtye (Sibelius-lukion Koti- ja kouluyhdistys, 1986)
11 kappaletta.