Hyvän päivän tuttu. - Brommels, Esa; Haikonen, Jukka, 1958- ([Pieksämäki] : [Esa Brommels], 2010)
11 kappaletta.
Kappaleiden ISRC-koodit: FIBRY1000001-1000011.
Jukka Haikonen (tuottaja).
Esa Brommels (lauluääni), yhtye. - Yhtyeen jäsenet lueteltu kappaleittain.
Keywords: viihdemusiikki; populaarimusiikki