Tähden tähden 14 °. - Heino, Jari; Kiiski, Ako, 1969-; Kosonen, Eppu, 1980-; Kuoppamäki, Sami; Nieminen, Esa, 1952-; Sakara, Lasse, 1980- ([Hämeenkyrö] : Länsi-Pirkanmaan koulutuskuntayhtymä / Aikuiskoulutus, 2010)
14 kappaletta.
Esa Nieminen (tuottaja).
Eri esittäjiä (lauluääni), yhtye: Sami Kuoppamäki (rummut, lyömäsoittimet), Ako Kiiski (bassokitara), Jari Heino (bassokitara), Lasse Sakara (kitara), Esa Nieminen (piano, kosketinsoittimet, taustalaulu), Eppu Kosonen (ohjelmointi).
Keywords: popmusiikki; viihdemusiikki