Hyvästi huominen - Metso, Katri; Kosonen, Eppu, 1980-; Warner Music Finland ([Helsinki] : Warner Music Finland, 2010)
1 kappale.
Hyvästi huominen.
Julkaisussa teksti: Only for promotional use.
Katri Metso (lauluääni), yhtye.
Keywords: iskelmät; popmusiikki