'Liaani'. - Hovatta, Vuokko; Oksanen, Aulikki; Aaltonen, Tapio, 1961-; Karjalainen, Jarno T.; Kilpeläinen, Tuure, 1970-; Kokkonen, Pauliina; Kumpuvaara, Niko, 1981-; Kääriäinen, Jaakko; Lagercrantz, Anne; Levanto, Pessi, 1973-; Nyman, Marzi, 1979-; Pensola, Minna, 1979-; et al. ([Kustannuspaikka tuntematon] : Sony BMG Music Entertainment Finland, 2010)
12 kappaletta.
Sävellykset: Jarno T. Karjalainen, Tuure Kilpeläinen, Marzi Nyman, Tuomo Prättälä. - Sanat: Aulikki Oksanen, Miia Toivio, Tuure Kilpeläinen, Anna Viitala.
Laulujen sanat tekstiliitteessä.
Laulujen sanat tekstilipukkeessa.
Tuure Kilpeläinen (tuottaja).
Vuokko Hovatta (voc), Marko Timonen (dr, perc), Jaakko Kääriäinen (g, buzuki), Marzi Nyman (g, el-sit), Pessi Levanto (keyb), Jarno T. Karjalainen (b) & Pauliina Kokkonen (voc), Tuure Kilpeläinen (voc, g), Niko Kumpuvaara (acc), Mongo Aaltonen (perc), Minna Pensola, Antti Tikkanen (v), Riitta-Liisa Ristiluoma (vla), Anne Lagercrantz (vc).
Esitys: Vuokko Hovatta (voc), Marko Timonen (dr, perc), Jaakko Kääriäinen (g, buzuki), Marzi Nyman (g, el-sit), Pessi Levanto (keyb), Jarno T. Karjalainen (b) & Pauliina Kokkonen (voc), Tuure Kilpeläinen (voc, g), Niko Kumpuvaara (acc), Mongo Aaltonen (perc), Minna Pensola, Antti Tikkanen (v), Riitta-Liisa Ristiluoma (vla), Anne Lagercrantz (vc).
Esitys: Vuokko Hovatta (voc), Marko Timonen (dr, perc), Jaakko Kääriäinen (g, buzuki), Marzi Nyman (g, sitar), Pessi Levanto (keyb), Jarno T. Karjalainen (b) sekä Pauliina Kokkonen (voc), Tuure Kilpeläinen (voc, g), Niko Kumpuvaara (acc), Mongo Aaltonen (perc), Minna Pensola (v), Antti Tikkanen (v), Riitta-Liisa Ristiluoma (vla), Anne Lagercrantz (vc).
Keywords: viihdemusiikki; laulelmat