Applause - Periferia (yhtye : 1997); Hällfors, Saara; Hällfors, Saima; Tenkanen, Maija; Tuomainen, Kaisa ([Punkalaidun] : Kitarayhtye Periferia, 2008)
15 kappaletta.
Periferia (yhtye): Maija Tenkanen (lauluääni, kitara), Saima Hällfors (kitara, taustalaulu), Kaisa Tuomainen (bassokitara: sähköbasso, taustalaulu), Saara Hällfors (rummut, taustalaulu).
Keywords: Periferia (1997) -- albumit; rock; rautalankamusiikki