Great ape language. - Black Bile; Friberg, Juho; Heikkilä, Eetu; Juutilainen, Jere; Kuittinen, Henri; Saikkonen, Teemu; Sakara Records (Tampere : Sakara Records, 2008)
11 kappaletta.
Heavy.
Tekstiliitteessä laulujen sanat.
Black Bile (yhtye): Henri Kuittinen (lauluääni, kitara, kosketinsoittimet, tekninen toteutus, kontrabasso, vibrafoni, piano), Eetu Heikkilä (kitara), Juho Friberg (kitara), Jere Juutilainen (bassokitara), Teemu Saikkonen (rummut). - Avustajat lueteltu tekstilehtisessä.
Henri Kuittinen (voc, g, synt), Eetu Heikkilä (g), Juho Friberg (g), Jere Juutilainen (b), Teemu Saikkonen (dr).
Sanat tekstiliitteessä: englanti.
Keywords: heavy metal