Kaksi maailmaa - Tapio, Kari, 1945-2010; Jalonen, Pertti, 1972-; Johansson, Markku, 1949-; Samuli, Veikko, 1947-; Edel Records Finland (Helsinki : Edel Records Finland, 2008)
14 kappaletta.
Esitykset julkaistu alun perin: 1997-2008.
Kari Tapion versioita Olavi Virran tunnetuksi tekemistä kappaleista.
Kari Tapio (lauluääni), orkesteri. - Orkesterinjohtajat: PerttiJalonen (johtaja raidoilla 1, 2, 4, 5, 8,12,14), Veikko Samuli (johtaja raidoilla 3, 6, 7), Markku Johansson (johtaja raidoilla 9-11,13). - Orkesterin jäsenet lueteltu oheislehtisessä.
[Äänite]
Keywords: Tapio, Kari, -- 1945-2010 -- albumit; Virta, Olavi, -- 1915-1972.; viihdemusiikki