Mitään ei saa pitää. - Hauli Bros; Alatalo, Kalle, 1978-; Lindeman, Juri; Pulkkinen, Ari, 1963-; Rinnekadun Kaitsu ([Kustannuspaikka tuntematon] : Hauli Bros, 2008)
2 kappaletta.
Hauli Bros (yhtye): Juri Lindeman, Kalle Alatalo, Ari "Selkä" Pulkkinen ja Rinnekadun Kaitsu.
Keywords: rock