Huominen on huono paikka. - Mellin, Janne, 1971-; Latvala, Mika; Saksa, Janne; Saksa, Tommi; Tiikkaja, Sakari; Humble House Records ([Hämeenlinna] : Humble House Records, 2008)
11 kappaletta.
Alkup. julk. 2006 & 2008.
Mellin, Janne (lauluääni, kitara), Saksa, Janne (kitara, kosketinsoittimet, ohjelmointi, taustalaulu), Tiikkaja, Sakari (bassokitara, taustalaulu, puhaltimet), Latvala, Mika (kosketinsoittimet), Saksa, Tommi (rummut).
Sanat tekstiliitteessä: suomi.
Keywords: rock