Pieni ilmestyskirja. - Aurinko; Keinonen, Jussi; Keinonen, Ville; Nissinen, Jukka, 1980-; Tavast, Valtteri; Thels, Petra; Virtanen, Matti (lauluntekijä) ([Kustannuspaikka tuntematon] : Aurinko, 2008)
12 kappaletta.
Laulujen sanat tekstiliitteessä.
Aurinko: Petra Theis (voc), Ville Keinonen (g), Matti Virtanen (g, voc), Valtteri Tavast (b, voc), Jussi Keinonen (dr).
Aurinko (yhtye): Petra Thels (lauluääni), Ville Keinonen (kitara), Matti Virtanen (kitara, taustalaulu), Valtteri Tavast (basso, taustalaulu), Jussi Keinonen (rummut). Lisäksi: Jukka Nissinen (kitara, kosketinsoittimet, taustalaulu). - Avustavat muusikot lueteltu kappaleittain.
Sanat tekstiliitteessä: suomi.
Keywords: rock