Kaikki uskoi joulupukkiin : Ne Luupojat Surf 90-92. - Ne Luupojat Surf; Ne Luumäet; Luonteri Surf; Pojat; Poko Rekords Oy (Tampere : Poko Rekords, 2007)
6 kappaletta.
Esitykset julkaistu alun perin: 1990, 1992.
Ne Luupojat Surf (= Ne Luumäet, Pojat, Luonteri Surf) (yhtye).
Puuttuu JYKin kokoelmasta
[Äänite]
Keywords: rock; joululaulut