Hello Mr. Mozart - Petrescu, Marian, 1970-; Petrescu, Marian, 1970-; Petrescu, Mihai; Väyrynen, Raimo (lyömäsoittaja); Marian Petrescu Jazz Trio ([Kustannuspaikka tuntematon] : Blues Frendit : Petres Co, 2006)
8 kappaletta.
Marian Petrescu Jazz Trio: Marian Petrescu (piano), Mihai Petrescu (kontrabasso), Raimo Väyrynen (rummut).
Puuttuu JYKin kokoelmasta.
Keywords: jazz; taidemusiikki; sovitukset (musiikki)