Fighters : Peacekeepers Brass Band Finland. - Faitterit; Lindstedt, Pertti ([Kustannuspaikka tuntematon] : Suomen Rauhanturvaajaliitto, 2006)
12 kappaletta.
Faitterit (Suomen Rauhanturvaajaliiton soittokunta) (soittokunta). Soittajat lueteltu julkaisun tekstiliitteessä. Lindstedt, Pertti (soittokunnan johtaja).
Keywords: sotilassoittokunnat; viihdemusiikki