My syncopated love : Impacto Finico remix - Puerto, Carlos del, 1951-; Bosch, Alexis; Lazo, Eliel; Lòpez, Cèsar; Moré, Joaquin; Ponce, Amhed; Puerto, Grethel del; Valdez, Miguel; Carlos del Puerto & Impacto Cubano; Impacto Cubano; Ensio Music ([Turku] : Ensio Music, 2006)
5 kappaletta.
Raidat 3-5 albumilta "Carlos del Puerto & Impacto Cubano".
Carlos del Puerto y Impacto Cubano (yhtye): Carlos del Puerto (bassokitara), Cèsar Lòpez (alttosaksofoni, lauluääni), Alexis Bosch (piano, kosketinsoittimet), Joaquin Moré (lauluääni), Grethel del Puerto (huilu), Miguel Valdez (trumpetti), Amhed Ponce (rummut), Eliel Lazo (lyömäsoittimet, lauluääni).
[Äänite]
Keywords: latinalaisamerikkalainen populaarimusiikki; afrokuubalainen jazz