Doggy style - Siberian Blues Huskies; Floreno, Davide; Haakana, Kari; Kallenautio, Jouni; Kortepohja, Toni; Parviainen, Juha "Käpy" ([Helsinki] : [Siberian Blues Huskies], 2006)
7 kappaletta.
The Siberian Blues Huskies (yhtye): Jouni Kallenautio (lauluääni, kitara), Davide Floreno (kitara, kitara: slide guitar), Juha Parviainen (sähköbasso), Kari Haakana (rummut, lyömäsoittimet). - Sekä: Toni Kortepohja (sähköurut raidoilla 2 ja 6).
Keywords: blues