Higher state - Dallas Superstars; Liimatainen, Heikki (Heikki Johannes); Salovaara, Jaakko, 1975- ([Helsinki] : 16 Inch Records, 2006)
18 kappaletta, 5 videotallennetta.
Dallas Superstars (yhtye): Heikki Liimatainen, Jaakko Salovaara.
[Äänite]
Keywords: Dallas Superstars -- albumit; dance; tekno; house; trance