Bring rockabilly back! - Cosh Boys; Eloranta, Harri; Koponen, Matti; Kurunsaari, Timo; Pussinen, Hannu ([Kustannuspaikka tuntematon] : [kustantaja tuntematon], 2006)
6 kappaletta.
Bring back ... rockabilly back -kappaleen sanat tekstiliitteessä.
Cosh Boys (yhtye): Harri "Hara" Eloranta (kitara), Timo "Timppa" Kurunsaari (kitara, lauluääni), Hannu "Hande" Pussinen (basso, lauluääni), Matti "Pilsu" Koponen (rummut).
[Äänite]
Keywords: Cosh Boys -- EP:t.; rock; rockabilly