Aavamaa : electro-acoustic music from Finland. - Taskinen, Ari, 1959-2024 ([Helsinki] : [LampLite], 2005)
7 kappaletta.
Ari Taskinen (syntetisaattori, kellopeli: anklung, bambuhuilu, berimbau, lintupilli, kotilotrumpetti, kitara, kitkarumpu, munniharppu, kazoo, suu-urut: khaen, harppuluuttu: kora, sormipiano: mbira, okariina, puhaltimet, kellot, gongi, rumpu: udu, tuulikellot, viola da gamba...).
Ari Taskinen (synt, perc, fl, berimbau, reeds, viola da gamba, munniharppu, kazoo, khaen, mbira...).
Keywords: elektroakustinen musiikki; populaarimusiikki