Sydämet kohtaavat - Rahkonen, Esko, 1936-2007; Tatsia-Musiikki ([Espoo] : Tatsia-Musiikki, 2004)
20 kappaletta.
Esko Rahkonen (lauluääni), yhtye.
[Äänite]
Keywords: viihdemusiikki; iskelmät; tanssimusiikki