Antti Sarpila meets Eino Grön : Swingin' n' singin'. - Sarpila, Antti, 1964-; Grön, Eino, 1939-; Hall, Keith, 1951-2022; Johansson, Markku, 1949-; Krzywacki, Petri, 1971-; Lasanen, Pentti, 1936-; Mustonen, Mikko (pasunisti), 1968-; Petrescu, Marian, 1970-; Petrescu, Mihai (Helsinki : Antti Sarpila, 2004)
17 kappaletta.
Grön, Eino (lauluääni). Sarpila, Antti (klarinetti, sopraano- ja tenorisaksofoni, yhtye). Muut muusikot: Pentti Lasanen (tenorisaksofoni, klarinetti), Markku Johansson (trumpetti), Mikko Mustonen (pasuuna), Marian Petrescu (piano), Petri Krzywacki (kitara), Mihai Petrescu (kontrabasso), Keith Hall (rummut). Kokoonpano vaihtelee kappaleittain.
Keywords: swing