Friiti : kansan musiikkia. 8, Folklandia. - Kansanmusiikki-instituutti ([Kaustinen] : Kansanmusiikki-instituutti, 2003)
14 kappaletta.
Ilmestynyt Friiti 6 / 2003 -lehden liitteenä.
Julkaisuun ei liity tekstilipuketta.
Eri esittäjiä.
[Äänite]
Keywords: kansanmusiikki; kokoomateokset