Maailman meno : kansanlauluja omalla nuotilla. ([Vihti] : PSI Musiikki - MUN Records, 2004)
14 kappaletta.
Maailman meno ; Varkaitten valta ; Valssi ; Laulu ; Juomarin laulu ; Pahako lie ; Kansanlaulu omalla nuotilla ; Huvilaulu ; Saliinin Manta ; Kurjalassa ; Muistelma ; Herrojen kustu ; Sen sinisen järven rannalla ; Pohjolan tyttö.
Eri esittäjiä.
Sanat: suomi.
[Äänite]
Keywords: kansanmusiikki; sovitukset (musiikki); populaarimusiikki; laulelmat