[Down in hell] ; [Leave it all behind]. - Rozzy Randall and the Roller Bastards; Aalto, Rami; Kaila, Jouni; Keskinen, Samuli; Rajamäki, Antti; Reväsmäki, Tomi ([Turku] : [Rozzy Randall and the Roller Bastards], 2004)
2 kappaletta.
Julkaisuun ei liity tekstiliitettä.
Rozzy Randall and the Roller Bastards (yhtye). Yhtyeen jäsenet: Rami Aalto (lauluääni), Jouni Kaila (rummut), Samuli Keskinen (bassokitara), Antti Rajamäki (kitara), Tomi Reväsmäki (kitara).
Keywords: rock