Past & Present : gold in the morning sun - Hammar, Rami, 1943-; Sario, Veikko; Martin, Vesa; Tornikoski, Jorma; Rintala, Kari; Vähärautio, Mika; Torppa, Vesa, 1957-; Nylund, Peter, 1960-; Saarukka, Allan; Haaraniemi, Hannu; Saaranen, Tenho; Karvonen, Jartsa, 1955-; et al. ([Hämeenlinna] : Twangsville Productions, 2002)
18 kappaletta.
Ghostriders in the sky -- Las tres carabelas -- By the riverside ...
Osa esityksistä julkaistu alun perin vuosina 1985 ja 1988.
Rami Hammar & The Sailors (yhtye raidoilla 1, 10, 14, 16, 18).
Rami Hammar & The Riders (yhtye raidoilla 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 12, 13, 17), Veikko Sario (kitara, sähköbasso), Vesa Martin (kitara), Jorma Tornikoski (sähköbasso), Kari Rintala (sähköbasso), Mika Vähärautio (kosketinsoittimet), Vesa Torppa (kosketinsoittimet, kitara), Peter Nylund (steel-kitara). Saarukka, Allan (rummut). Haaraniemi, Hannu (rummut). Saaranen, Tenho (rummut). Karvonen, Jari-Pekka 'Jartsa' (rummut, lyömäsoittimet).
Esityskokoonpano raidalla 15: Kari Vahtiala (kosketinsoittimet, syntetisaattori, ohjelmointi), Rami Hammar (kitara).
Keywords: rautalankamusiikki