Aivan kuin äänilevyltä - Tenho (yhtye); Peikola, Markku; Tuohimaa, Tapani; Juvonen, Timo-Pekka; Peikola, Pirkka; Peikola, Matti (10-HO Records, 2002)
14 kappaletta.
Tenho (yhtye): Markku Pellervo Peikola (lauluääni, kosketinsoittimet), Tapani Erik Tuohimaa (kitarat), Timo-Pekka Juvonen (rummut), Pirkka Pellervo Peikola (sähköbasso), Matti Pellervo Peikola (kitara). - Taustalaulu: Tapani Erik Tuohimaa (mieslauluääni), Matti Pellervo Peikola (mieslauluääni).
Keywords: rock; rautalankamusiikki