Trio Jokke Knuutinen. - Knuutinen, Jouko; Annala, Erkki; Hautalampi, Eero; Trio Jokke Knuutinen ([Kustannuspaikka tuntematon] : [kustantaja tuntematon], 2002)
12 kappaletta.
Lisäpainokset: Lisäp. 2008.
Trio Jokke Knuutinen (yhtye): Jouko Knuutinen (harmonikka), Erkki Annala (kontrabasso), Eero Hautalampi (rummut).
Keywords: jazz