Interplanetary cosmobile - Cosmo Jones Beat Machine; Hautalampi, J-P; Lukkarinen, Marko; Pirttikangas, Pekka, 1977-; Staufenbiel, Paul; Tuovinen, Juha (2001)
3 kappaletta.
Interplanetary cosmobile ; Black lung, cube eye ; Juke joint champ.
Cosmo Jones Beat Machine (yhtye). Jäsenet: Pirttikangas, Pekka (lauluääni, kitara). Tuovinen, Juha (lyömäsoittimet). Hautalampi, J-P (rummut). Lukkarinen, Marko (kitara, lauluääni). Staufenbiel, Paul (sähköurut, huuliharppu).
[Äänite]
Keywords: Cosmo Jones Beat Machine -- singlet; rock