Tangot : instrumental. - Nyqvist, Kalevi, 1936-2018; Lehtovirta, Reijo, 1935-1999; Hovi, Seppo, 1946-; Ihalainen, Erkki, 1950-; VL-Musiikki ([Vihti] : VL-Musiikki, 2001)
14 kappaletta.
Satumaa -- Tango desiree -- Mustalaistango -- A media luz -- Syyspihlajan alla -- Tangokavaljeeri -- Mustalaisviulu -- Siks oon mä suruinen -- Joen toisella puolella -- Kotiseutuni -- Cornelita -- Itämaista rakkautta -- Hiljainen kylätie -- Minne häipyivät silmät tummat.
Kalevi Nyqvist (harmonikka). Reijo Lehtovirta (saksofoni). Seppo Hovi (harmonikka). Erkki Ihalainen (harmonikka), orkesteri.
Keywords: tangot; viihdemusiikki; tanssimusiikki