Another time, another place. - Desperate; Berger, Frank, 1980-; Granvik, Victoria; Järn, Johanna; Sundstedt, Andreas (Maksamaa : SES Förlag, 2002)
7 kappaletta.
Sanat tekstiliitteessä.
Desperate (yhtye): Victoria Granvik (sopraano, viulu), Johanna Järn (altto), Frank Berger (piano, tenori, nokkahuilu), Andreas Sundstedt (tekninen toteutus, ym.).
Keywords: hengellinen viihdemusiikki; hengelliset laulut (kristinusko)