Kaikki laulut - Ultra Bra (yhtye); Sinnemäki, Anni; Helander, Antero; Koskinen, Kerkko; Lehtinen, Antti, 1973- ([Helsinki] : Love Kustannus, 2001)
69 kappaletta.
Soitinnus: melodia, sointumerkit, osittain kosketinsoitinsäestys.
Lisäpainokset: 3. painos (2002).
Sanat: suomi.
[Nuottijulkaisu]
Keywords: popmusiikki; laulelmat