Kai tulla saan + 24 muuta toiveiskelmää. - Finska, Lasse, kuollut 2016; Valitut Palat (yhtiö) ([Helsinki] : Valitut Palat Musiikki = Reader's Digest., 2000)
25 kappaletta.
Tekstiliitteessä (suomi) lyhyet luonnehdinnat kappaleista ja esittäjistä.
Eri esittäjiä.
Julkaistu myös kahtena C-kasettina.
Keywords: kokoomateokset; viihdemusiikki; iskelmät; tanssimusiikki