Aikamatkaaja - Tauski, 1962-; Aittomäki, Pirjo, 1963-; Enberg, Peter; Hietala, Susanna, 1976-; Kiiski, Ako, 1969-; Kokko, Petri; Kosonen, Mikko, 1977-; Kosunen, Rele, 1962-2023; Lappalainen, Arto; Nykänen, Anssi, 1965-; Rantanen, Harri, 1960-; Schaper, Jan; et al. (Helsinki : Snap Records, 2001)
12 kappaletta.
Tauski (lauluääni). - Muusikot ja taustalaulajat: Harri Rantanen (bassokitara), Ako Kiiski (bassokitara), Peter Enberg (kitara), Pekka Virtanen (kitara). Lappalainen, Arto (kitara, dobro, pedal steel -kitara). Kokko, Petri (kosketinsoittimet, ohjelmointi). Schaper, Jan (saksofoni). Nykänen, Anssi (rummut). Jousiyhtye, joht. Heikki Hämäläinen. Tapio, Nina (taustalaulu). Siitonen, Hanna-Riikka (taustalaulu). Aittomäki, Pirjo (taustalaulu). Hietala, Susanna 'Susu' (taustalaulu). Kosonen, Mikko (taustalaulu). Kosunen, Rele (taustalaulu).
Sanat tekstiliitteessä: suomi.
[Äänite]
Keywords: Tauski, -- 1962- -- albumit; viihdemusiikki; iskelmät; tanssimusiikki