Mika Sundqvist : 20 parasta vuotta. - Sundqvist, Mika, 1947-2021; Poptori ([Helsinki] : Poptori, 2001)
20 kappaletta.
Mika Sundqvist (lauluääni). - Muut esittäjät lueteltu kappaleittain.
Puuttuu JYKin kokoelmasta
Keywords: Sundqvist, Mika, -- 1947-2021 -- kokoelmat; popmusiikki; country; viihdemusiikki