Totarti. - Wolf Larsen (yhtye); Halme, Heikki, 1955-; Järvelä, Arto, 1964-; Kervinen, Matti, 1959-; Lakopoulos, Sofia; Leidén, Hannu; Marcello; Mikkonen, Tero; Perko, Jukka, 1968-; Rinne, Tapani, 1962-; Saari, Jarmo, 1970-; Takalo, Arttu, 1971-; et al. (Helsinki : Strawberry Records/ Silence, 2001)
11 kappaletta.
Aegean blue ; Totarti ; Panaiotis' promises ; Forgotten A ; Khora ; Heliopolis ; Con-crete ; Dimitri The Caveman ; Flight over Meteora ; Desperately seeking an omelette ; I patrida mou.
Wolf Larsen (yhtye): Hannu "Guts" Leidén. Tikkanen, Teijo. Matti Kervinen.- Lisäksi: Saari, Jarmo (kitara). Mikkonen, Tero (rummut). Järvelä, Arto (mandoliini 2, 3, viulu 3). Takalo, Arttu (vibrafoni 2, 6, 9,11). Lakopoulos, Sofia (lauluääni 3). Marcello (puhe /08). Perko, Jukka (saksofoni: alttosaksofoni 9). Halme, Heikki 'Hepa' (huilu 9, klarinetti: bassoklarinetti 10). Rinne, Tapani (saksofoni: sopraanosaksofoni 10).
Äänitys: 1997-2000,Kreikka, Suomi.
Sanat tekstiliitteessä: englanti.
[Äänite]
Keywords: avantgarde; elektroninen populaarimusiikki; maailmanmusiikki; ambient