Enkeleitä onko heitä - Sirkesalo, Aki, 1962-2004; Sony Music Entertainment (Finland) (1990-2005) ([Espoo] : Sony Music Entertainment (Finland), 2001)
12 kappaletta ja CD-ROM-ohjelma, jossa mm. Aki Sirkesalon biografia, diskografia ja tietoja levyn kappaleista.
Sanat (suomi) tekstilipukkeessa.
Aki Sirkesalo (lauluääni, ym). - Muusikot lueteltu kappaleittain.
[Äänite]
Keywords: Sirkesalo, Aki, -- 1962-2004. -- albumit; Sirkesalo, Aki, -- 1962-2004. -- audiovisuaalinen aineisto; rock