0. - Ceebrolistics; EMI Finland ([Helsinki] : Oy EMI Finland Ab, 2001)
8 kappaletta.
8 kappaletta.
Ceebrolistics (yhtye). M. Pentikäinen, Mörkö, Pijall.
Myös digitoituna Kansalliskirjastossa.
Sanat (kappale 6): suomi.
Sanat (kappale 8): englanti.
Keywords: rap; tekno