Paratiisi - Riikonen, Antti (laulaja) ([Kustannuspaikka tuntematon] : Antti Riikonen, 2002)
7 kappaletta.
Antti Riikonen (lauluääni), soitintausta.
[Äänite]
Keywords: omakustanteet; viihdemusiikki; laulelmat