Pahat pojat ; I saw her standing there - Casablanca Vox; Megamania Musiikki ([Helsinki] : Megamania Musiikki, 1985)
2 kappaletta.
Pahat pojat ; I saw her standing there.
Casablanca Vox (yhtye).
Myös digitoituna Kansalliskirjastossa.
[Äänite]
Keywords: Casablanca Vox -- singlet; rock