Syksy ; Tahdon luottaa - Pentikäinen, Satu; LeBaron Music ([Kustannuspaikka tuntematon] : LeBaron Music, 1984)
2 kappaletta.
Pentikäinen, Satu (lauluääni).
Keywords: Pentikäinen, Satu -- singlet; iskelmät