Liljankukka ; Siks oon mä suruinen. - Theel, Henry, 1917-1989; Finnlevy ([Helsinki] : Musiikki Fazer/ Finnlevy, 1983)
2 kappaletta.
Henry Theel (lauluääni), nimeämätön yhtye.
Jaakko Salon kokoelma (KK).
[Äänite]
Keywords: tanssimusiikki