L'italiano ; Sara' - Cutugno, Toto, 1943-2023 (Milano : Carosello Records ; [Helsinki] : [Finnlevy] [jakaja], 1983)
2 kappaletta.
Toto Cutugno (lauluääni).
Sanat (L'italiano) julkaisun kotelossa: italia.
Kappaleita ei luetteloitu erikseen
Keywords: iskelmät; iskelmät