Uni ; Yksin itken sateeseen. - Johnny and The New Dodgers; Levytuottajat ([Helsinki] : Levytuottajat, 1980)
2 kappaletta.
Johnny & The New Dodgers (yhtye).
[Äänite]
Keywords: Johnny and The New Dodgers -- singlet