Kaljupäinen gangsteri - Karanteeni (yhtye); Kantola, Pekka; Konttinen, Harri, 1959-; Konttinen, Risto (Risto Antero); Sundqvist, Mika, 1947-2021; Unitor Oy ([Tampere] : Unitor, 1978)
2 kappaletta.
Mika Sundqvist (äänittäjä).
Karanteeni (yhtye): Harri Konttinen (mieslauluääni, rummut), Risto Konttinen (kitara), Pekka Kantola (sähköbasso).
Keywords: Karanteeni (yhtye) -- singlet; punk rock