Voimalla seitsemän miehen : renessanssista jazzvalssiin. - Jukola Brass; Karjalainen, Kari, 1953- (Nurmijärvi : Nurmijärven Puhallinorkesteriyhdistys, 1984)
14 kappaletta.
Galliarda Battaglia - Galliarda ; Intrade, Sarabande ja Bal teoksesta Johannis Pezelii Fünff-stimmigte blasende Music ; Pavane "La Bataille" ; La Mourisque ; Bransle quatre bransles ; Trumpet voluntary ; Suomenmaa // Säkkijärven polkka ; Aamulla aikaisin ; Sikermä Orkar Merikannon sävelmiä: Vallinkorvan laulu, Itkevä huilu, Soi vienosti murheeni soitto ; Hymni rakkaudelle ; Puolen tunnin kävely ; Lintu ja lapsi ; Voimalla seitsemän miehen.
Jukola Brass (puhallinorkesteri), Kari Karjalainen (joht).