Villitsee mun... - Hirvonen, Anita, 1946-; Satsanga ([Helsinki] : Satsanga, 1977)
12 kappaletta.
Villitsee mun ; Sydän rakastaa ; Välimeren välimailla ; Hupimies ; Elän elämääni huoleti niin ; Olen valmis aikoihin parempiin ; Lady Soleil ; Jäi Korfuun sielu, sydänkin ; Kuin unta ; Sen kulta sulta mä sain ; Ken tuo nainen oikein on ; Milloin saavut.
Anita (lauluääni), yhtye.
[Äänite]
Keywords: Hirvonen, Anita, -- 1946- -- albumit