Nuuskamuikkunen laulaa ja soittaa Bob Dylania. - Nuuskamuikkunen; Dylan, Bob, 1941-; Ikonen, Tapani, 1946-; Kuusamo, Kari; Metsäketo, Martti, 1940-2015; Walli, Hasse, 1948-; Reeb Oy ([Helsinki] : Reeb, 1976)
12 kappaletta.
Nuuskamuikkunen (lauluääni, kitara). Muut esittäjät: Kari Kuusamo, Hasse Walli, Martti Metsäketo, Tapani Ikonen.
Jaakko Salon kokoelma (KK).
[Äänite]